Världsbokdagen

Sedan 1995 firas idag världsbokdagen – en fest för ”böcker, författare och läsning samt värnandet om upphovsrätten och människors fria tillgång till information”.

Jippiee ropar vi, samtidigt som vi känner i vårt hjärta att på Smakprov är varje dag världsbokdag. Vi gör ju detta just av de skäl som Unesco räknar upp: en webbplats i böckernas, författarnas och läsningens tjänst, som genom att göra mer information tillgänglig skapar bättre förutsättningar för böcker att hittas, köpas och läsas!

Läs mer om Världsbokdagen här.

Vår site, smakprov.se, är ju bara en del av vårt koncept: själva samlingsplatsen för alla smakprov. Den andra delen är att du skall hitta smakprov där de är mest relevanta. På bloggarna, i boklådorna, på förlagens hemsidor, Facebook osv. Så om du skriver om en bok nånstans på nätet så glöm inte att slänga in en länk direkt till smakprovet – det höjer ju värdet på din kommentar eller recension för dina läsare.

Och Smakprov.se är i begrepp att få sig ett rejält lyft. Inom kort hoppas vi att du ska få en fantastisk sökmotor och mycket fler verktyg att dela med dig av dina bokfynd, tankar och kommentarer. Kul va, inte sant? Så sätt ett bokmärke här och återkom lite då och då framöver!

Hälsningar,

Smakprovsvännerna

0 kommentarer ↓

Det finns inga kommentarer här ännu

Skriv en kommentar