Testa Smakprov Express!

Har vi berättat om Smakprov Express?

Förmodligen inte, det är möjligen om du driver ett förlag med många smakprov hos oss som du är intresserad men vi är väldigt stolta så låt mig introducera Smakprov Express!

Många av förlagen som använder vår tjänst har kommit upp i stora mängder titlar. Vi älskar det!

Men mängden frågor till oss om när ett speciellt smakprov är klart, eller om vi kan byta ut ett visst smakprov, eller om man kan byta omslagsbild mm har också ökat och det är ju också kul eftersom det är en konsekvens av många nöjda användare. Dock är det också ett uttryck för att vi behöver förbättra oss för att möta trycket och skapa nöjdare partners. Därför introducerar vi nu Smakprov Express

Smakprov Express passar i synnerhet dig som regelbundet skickar PDFer till oss men som vill ha mer kontroll över hur det går med produktionen. Eller dig som tycker att det är lite onödigt omständligt med att maila PDFer. Eller dig som ofta har bråttom med produktionen. Eller, ja, du bestämmer själv.

Med Smakprov Express får du ögonblicklig feedback på när ditt smakprov är klart, en self service lösning för uppladdning och oöverträffad enkelhet att byta omslag eller innehåll i ett smakprov. Nu kan du prova Smakprov Express i 60 dagar kostnadsfritt!

Kontakta oss om du vill veta mer om Smakprov Express!

0 kommentarer ↓

Det finns inga kommentarer här ännu

Skriv en kommentar