Det rör på sig!

Vi har ju en idé här på Smakprov. Vi tror att smakprov på böcker snart är en del av varje bokköpsbeslut eller åtminstone ett underbart sätt att hitta nya författare, nästa favoritbok eller en skön stund att fördriva tiden. På sätt och vis har vi öppnat ett virtuellt bibliotek – kom in, sitt ner och bläddra lite!

Vår idé får dessutom stöd. Utan att vi marknadsför siten så växer antalet besökare varje vecka. Och mängden spontana mail den senaste tiden från förlag som hittat oss och undrar hur de får med sina böcker överaskar oss nästan. Vi har sammanställt en kort beskrivning här - och det är allt som behövs för det är verkligen lätt att få smakprov producerade på sina böcker. Lätt och gratis.

Sen får vi dessutom andra härliga signaler. Om du inte twittrar kan det vara svårt att förklara men det finns en stor mängd twittrande bokentusiaster därute och det värmer så oerhört när vi får en spontant uppmuntran som vi får ibland. Besök vår profilsida på twitter och träffa flera av dessa sköna twittrare!

PS.

Snart 3 000 titlar med smakprov – inte illa!

0 kommentarer ↓

Det finns inga kommentarer här ännu

Skriv en kommentar